29 November 2013

Berakhirlah Zaman Sekolah Saya

Assalamualaikum :)

Betul rindu nak menaip ni.. Blog Daya pon memang dah berubah 100%
hahaha dah lama tak blogging satu patah code pon dah lupa weee >.<

Alhamdulillah SPM Daya berjalan dengan baik.. sekarang tunggu
orang datang meminang je ecehhhh haha.. memang tak laa.. gula dekat dapur
rumah sendiri pon taktau dekat mana erm agak melampau bukan .. huh
mestilah tau dekat mana hehehe

Lepas ni confirm Daya tak rindu sekolah!
tapi rindu kawan2.. rindu tidur dalam kelas hukhuk
rindu kena marah dengan cikgu Arivuk
Well , siapa tau yang Daya akan rindu cikgu kejap garang kejap mesra tu
ngeh3

Yang pasti Daya akan rindu Qasrina,Izzah dengan Fauzana..
being a good friend to me.. Thank you..
Perangai gila Kathi, Sheran, Faizal.. Siapa lagi yang
nak bergurau macam monyet dengan aku nanti kalau bukan korang..
Apa Daya akan jadi ? Apa korang akan jadi?
Daya harap perpisahan  yang ni dapat keberkatan Allah..
Daya akan rindu korang.. sob sob :/
Semoga kita semua berjaya dunia akhirat kawan ..


Teacher i miss you so badly :'(

Hero Kathiravan Daya :(

Arr Daya rasa laa kan Engku ni macam adik Daya yang terpisah laa..
muka sama kan -,-

Crazy little monkey :')

Wonderful friendship

happy semacam baru lepas habis spm -,-

Baru dua hari okeyy dan Daya rindu dorang macam nak gila..
Huh korang tengah buat apa sob sobb :'( arr okey dah pukul 3 pagi
mestilah korang tengah tidur.. -,-

- Saya harap dapat bersekolah lagi -

2 comments:

S.NorFatihah said...

Zaman persekolahan mmg best dan byk kenangan. hehehe.

Daya The Sixth ! said...

I will miss everything hukhuk ;(