16 December 2013

Freebies Overlays Yang Comel-Comel

Assalamualaikum ;)


Siapa peminat The Walking Dead macam Daya ni semua tahu yang series ni dah habis untuk Part 1.. Haih kena tunggu laa Februari tahun depan pulak.. Melepet laa hari ahad sebab bosan takde TWD hehehe..*Bukan nak pergi cari kerja anak dara ni ermmmm -_-

Sebab boring sangat, Daya pergi pulun check Instagram hehe last2 jumpa satu insta ni dia buat overlays yang sangat comel .. Weee so Daya rasa nak berkongsi laa dengan korang di sana korang di sini dan korang di situ..

Kepada yang blur-blur itik overlays tu apa dan cara nak pakai haa korang pergi laa mengembara ke post >> INI ..

Jom laa jenguk freebies or lebih tepat hasil kerja Shii :)


http://24.media.tumblr.com/7cf9cc472c8183342d8830ce14fadc18/tumblr_mln1lzqiUU1sod5f0o8_1280.jpg

 

http://25.media.tumblr.com/b0ef83a7fb78e33285db2ef567d0378c/tumblr_mn8jo7fqqj1sod5f0o1_1280.jpg

 

http://data3.whicdn.com/images/67866920/large.jpg

 

http://data3.whicdn.com/images/62711595/large.jpg

 

http://data3.whicdn.com/images/62443591/large.jpg

 

http://data1.whicdn.com/images/64059216/large.jpg

 

http://1-ps.googleusercontent.com/x/www.5thvillage.me/distilleryimage11.s3.amazonaws.com/x0245e1b444ee11e3b09422000ab6b25c_6.jpg.pagespeed.ic.q79R791Y_B.jpg

Kalau korang nak lagi banyak korang boleh pergi menjenguk instagram Shii ni .. >> Shii_overlays

P/S : Merindui awak Naz :)

2 comments:

hyunieuna said...

waaaah ! comelnyaaa!! ambik-ambik :3 hehehhehe

Daya The Sixth ! said...

ambik laa ambik laa :D