8 December 2013

Tutorial Edit Gambar Menggunakan SuperPhoto

Assalamualaikum ! :)

Daya akan menggunakan gambar Josh sebagai modal untuk harini
hehehe..*Union J fan detected

Ni bagi pengguna handphone yang ada playstore..
Sila cari SuperPhoto kemudian install..

Selepas di install akan keluar gambar sebegini..



Ok bila sampai je dekat sini korang boleh pilih effect apa yang korang nak..
Korang boleh tekan dekat kotak merah macam dalam gambar
dan akan keluarlah bermacam-macam lagi effect lain..
Contohnya cantoonizer, combination of effect..

Eeuww ayat Daya kenapa poyo sangat -,-

Ni salah satu hasilnya hehe.. OMG Joshhhhh <3 p="">



Dah tu korang dah edit segala bagai masuk laa instagram.. muahehehe
Bagi nama insta korang dekat komen , InsyaAllah Daya akan follow ..
Haa ni insta Daya >> hidayahyaya

Goodluck on the editing ^^ much love



No comments: