19 July 2013

Selamat Bertemu Kembali !

Assalamualaikum sahabat :)


Home sweet home ! Berabad berkurun Daya off blog ni . Seronoknya dapat kembali .
Yeehaaa ! *buat aksi kuda

Firstly Daya mintak maaf sangat2 Daya terpaksa off blog sebab nak tumpukan fokus untuk
SPM but now Daya rindu sangat so Daya bukak and update .. I know semua orang dah lupa dekat Daya . Hukhuk :(

Pada yang ingat tu , hehe terima kasih lorhhhh banyak2.. Buat pengetahuan Daya semakin tinggi dan kurus
muahahahaha ! Tapi pipi dah macam pou game tu .. Huh

bukti Daya dah tinggi . hahahaha !

So tu laa Daya sekarang . Tahun ni hebat betul ujian dia and level stress Daya selalu naik.
Cehh cakap macam orang tua kan -,-
And birthday Daya haritu (26 June) pon tak berapa nak celebrate sangat . huh
sangat sadis kayy.. But overall tahun ni awesome . Tahun senior hehe dapat membuli yang
tak cukup besar tu .. haha

Ape lagi nak cakap ? Ermm korang doakan Daya yang terbaik jelaa untuk SPM and trial 
pada bulan depan . Jyeahhh bulan raya -,- sangat seronok . Tepuk sikit

Yang selebihnya korang tengok jelaa gambar tahun yang sangat ohhsemm ni :)

Jiha buat muka kerek and Haikal yang tidur . Haha
jangan lupa Daya yang sangat macho

Lovely Sheran :)

Faizal & Kathi


My school club :)

And lastly my classmate ^^
Will miss you next year :/

Tu jelaa Daya nak update . Ada story Daya update lagi okeyy2 ? Hee
Btw for those yang minat The Walking Dead esok akan keluar offical
trailer untuk season 4 .. Hee can't wait !

Have a blessing day guys and girls :)