29 January 2014

Borong Inner Magic Sofea

Assalamualaikum ! (:

Dipanjangkan tarikhnya sehingga 30 Januari 2014

Hai sahabat-sahabat, haa kepada yang sedia maklum Daya ni lepasan SPM. Cari kerja pon dapat yang sampai tengah malam so mak tak bagi huhu.

Daripada Daya membuta serta menggemukkan diri lebih baik Daya tolong Cik NorAkmal aka sedara ni berniaga.. Hehe dapat jugak income.. Korang tengok laa gambar tu.. Sedara Daya ni menjual inner magic. Daya sendiri dah cuba. Selesa sangat .

Harga murah sampai 30 Jan 2014 (8pagi-8malam) sahaja .. 1 pieces RM 5.50 . Sorry Daya post entry ni lambat :( So korang pergi order cepat-cepat tau hehe.. Dalam gambar tu kalau dah bertanda means dah habis stock tau ..

Korang boleh pergi sendiri dekat page Borong Inner Magic Sofea dekat >> SINI or korang boleh whatsapp
dekat 012 6529 717 ..

Korang kena senaraikan nama , alamat, nombor telefon,email ,berapa tempahan yang korang nak dengan warna tempahan .. Contohnya macam dekat bawah ni..

Nur Hidayah Bt Saiful Azmi

No 1, Jalan SOFEA 1, Taman SOFEA,
68100 Batu Caves,
Selangor

012-3456789

yayah.miss9377@gmail.com


Tempahan : 20 pieces

Putih - 7
Royal blue - 5
Hitam - 2
Dark orange - 2
Lilac - 2
Hot pink - 2

So korang jom cepat-cepat order banyak lagi warna.. Bukan senang nak dapat murah hehehe.. Kain dijamin selesa (:



Di alu-alukan untuk like page Borong Inner Magic Sofea
sila-sila hehe terima kasih ^^

                                              

No comments: