10 January 2014

The Return Of Superman

Assalamualaikum !


*chop chop chicken chop paddle pop
sebelum korang terlebih fikir pasal superman tu haa baik Daya hentikan hehehe

sebabnya Daya bukan nak cerita pasal dia.. Ni nak cerita pasal cerita korea
Muahahah!


The return of superman tulaa tajuk ceritanya.. Dan sebabkan dia cerita korea banyak lagi laa tajuk-tajuk yang lain macam Superman is back or Superman return .. Cerita ni macam running man jugak cuma dorang ni kena jaga anak masing-masing tanpa isteri dorang haha.. Tu kira mission laa.. So superman tu bukan bapak-bapak tapi mak-mak hehe

Kibut dorang nak menjaga.. Kelakar dan anak dorang cute sangatttt ! *.*

image

Lee Hwi Jae ni anak kembar haa amek kau haha
dengan tak boleh tidurnya.
Isteri dia suruh buat lain, lain dia buat..
Sakit terus anak tu ><

image

Jang Hyun Sung.. Anak dia dah besar so
senang sikit nak jaga tapi still so cute (:

       


Ni favourite Daya.. Cho Sung Hoon dengan anak dia Sarang
(:
Kalau korang ingat dia ni pernah datang Running Man.
Dia kahwin dengan orang jepun so anak
dia boleh cakap tiga bahasa Jepun, Korea dengan
English.. Adorable seriously!

Rapper Tablo Explains Why His Daughter Haru Has Short Hair
Haru Long Hair

Ni Tablo dengan anak dia Haru..
Ramai yang salah anggap Haru ni lelaki mula2
Daya pon terpedaya haha sebab rambut anak dia pendek


Cerita ni dekat tv KBS 392 setiap hari ahad pukul 4 petang.. Tapi rasanya dah nak dekat habis so korang pandai-pandai laa tengok online eh hehehe..

 Short video daripada show ni (:

:: Budak habis SPM memang macam ni laa tak korea movie semua Daya balun.. Tu belum campur hindustan. Melambung bil oiii!

2 comments:

eyqa yushaiza said...

comel jugak anak MMA fighter kite tu.. anak tablo pon kiut.. :DD

Daya The Sixth ! said...

Yeahhh sangat comel kan ><