18 February 2014

Alhamdulillah Customer Bertambah Hee

Assalamualaikum ! ^^

Akhirnya Daya ada peluang pun nak tulis entry yehaaaaa. Sebelum ni tak ada laa busy buat apa pun, busy tengok cerita korea. Hahah tengok movie lagi aduhh. Busy cuci mata tengok artis korea. Ye tulaa life budak lepas habis SPM macam Daya ni T.T

Sebenarnya entry ni untuk berterima kasih kepada followers Daya yang tolong like page business Daya hehe. Maybe ada yang beli so terima kasih sangat-sangat.. Terharu laa jugak.

Semalam Daya bungkus segala order. Penat tu tak payah cerita laa. Jalan pun dah macam orang mabuk lepas bungkus semua order tu. Tapi Daya happy dan bersyukur sebab ramai yang order hehehe


Sabah,Johor,Melaka, Korea Selatan, Korea Utara semua ada yang order.. (ada tipu sikit tu) hehehe .. Thank you guys for support. Daya dah recharge tenaga Daya balik so jum order order adik kakak manis. Makcik pun manis juga hahah jum jum

Nak tau Daya jual apa haa ni tengok bawah ni ye. Sekali lagi terima kasih . Alhamdulillah.