10 February 2014

Jangan Lupa Tengok Zombie Malam Ni !

Assalamualaikum sahabat ! (:

Siapa teruja dengan zombie? Daya taktau laa tapi Daya rasa dalam kalangan kawan-kawan Daya yang paling excited bila dengar orang sebut pasal zombie.. Ada je orang mengumpat pasal zombie haa telinga Daya terus besar dan Daya dengan sepantas angin bayu pergi join orang tu ngeh ngeh ngeh

Kalau ada laa zombie ni kan Daya nak buat collection satu.. Daya ni penakut hantu tapi zombie ni macam spesis hantu yang Daya rasa tak seram hahaha statement apakah ini ! Tapi betul laa zombie ni macam unik je muka dia muahahah


Kepada sesiapa yang dah support Daya sepanjang 3 tahun Daya berblogging ni mesti dah fasih sangat yang Daya ni memang obses dengan The Walking Dead.. Yeehaaa Daya follow cerita ni dari awal beb ! Sampai mimpi-mimpi Daya jadi si heroin yang sangat gagah dan ligat membunuh zombie bahahah

Apa eh nama yang sesuai untuk fans TWD ni? Deaders ? Zombies? Walkers? Eceehh haha sorry sorry Daya sangat excited pasal cerita ni -,-

So you alls yang sekaki se-otak dengan Daya, malam ni jangan lupa tengok The Walking Dead Part 2.. Pukul 9.10 p.m dekat tv FOX Movies Premium. Pasti menarik pasti gempak ! Kalau ada anugerah perempuan psiko mesti Daya tercalon kan. Hahah

Kalau yang nak tengok zombie bertukar jadi manusia balik korang boleh tengok Warm Bodies.. Yang lain ada Zombieland.. Yang paling best of course Resident Evil kan kan kan.. hehe

Sorry laa korang memang akan tetap kena layan obses Daya.. Daya akan sayang zombie sampai tua kerepot dah berkedut dah pakai tongkat pon masih tetap suka.. Hahaha peace !

3 comments:

Akeyla Azmi said...

Alaaaaaaaaaa kenapa tak bg tahu qila awal awal :(((

Akeyla Azmi said...

Qila pun suka gila omgggg seppp heheheh

Daya The Sixth ! said...

@Akeyla AzmiYeayyyy seppppp >.<