13 February 2014

Pemenang Daya The Sixth's Giveaway

Assalamualaikum 

Pertama sekali of course Daya nak ucapkan terima kasih sangat.. Thanks a lot ! Kepada yang sponsor, kepada peserta and kepada yang bersusah payah nak jadi top referral tu.. Korang memang laa nak menang hadiah tapi dalam pada masa yang sama korang perbanyakkan lagi peserta..hehe

Malas nak membebel korang pon dah tak sabar dah tu.. Ok drum please *trum trum trum*

Top Referral 

http://wanaseoby.blogspot.com/
(Cardigan)


Tahniah winners ! Korang diberi masa 4 hari untuk pm Daya dekat sini >> Facebook.. Kalau tak Daya bakar hadiah korang hahah.. Ni untuk keselesaan sponsor sebenarnya.. Takkan nak berjanggut tunggu you alls kan ngeh ngeh ngeh.. So sampai 17 Feb je okey..

InsyaAllah kalau ada masa Daya akan buat giveaway lagi so yang tak menang jangan menonggeng sebab frust hehe.. Terima kasih support.. Terima kasih sebab join pun sebenarnya. Daya tak sangka cecah 100 pun.. Alhamdulillah thanks guys 

4 comments:

Farah Arina said...

alhamdulillah menang, thanks daya :D

Faralyna Sofea said...

Alhamdulillah menang, thanks kak daya .. :)

Abak Lorong Cinta said...

Alhamdulillah..walaupun hadiah dah terbakar... lambat buka blog ni..hehehe.. reda jela.. tapi kalau nk bgi jugak pun apa salahnya..hihi.. celcom 014-5347742


http://lorong-cinta.blogspot.com
(Topup RM30)

Mama Darwiish said...

Congrate frens