5 February 2014

Sofea Scarf By Daya

Assalamualaikum ! (:

Hai sahabat-sahabat blogger. Haa korang ingat lagi tak Daya cakap yang Daya sekarang tengah kerja jual-menjual inner magic. Kepada yang tak tahu tu sekarang dah tahu kan? Hehehe

Sebelum ni Daya macam tolong sikit-sikit je tapi pada hari ni pada saat ini Daya telah menjadi pekerja yang betul-betul punya tak main-main gua cakap sama lu.. Yeayyy for me hahah :shylaugh: Daya sangat seronok sebab kerja dekat rumah je.. Pakai baju tidur pun boleh.. << Pekerja tak boleh nak harap sangat laa

So Daya nak promote dekat kaum Hawa yang tengah baca entry ni sekarang. Kepada kaum Adam jangan rasa terpinggir beb! Jangan keluar dari entry ni.. Belikan laa untuk mak ke adik ke akak ke sepupu sepapat ke. Haa kan baik hati tu haha..

Jangan risau dompet tak rabak punya. Tak mahal pun. Daya jual 1 pieces RM 6 tak termasuk postage ye.. 

Daya tau mesti ramai yang risau. Mesti ada hati yang terdetik "Muka aku ni tak sesuai, muka aku ni besar sikit" No worry sisters. Actually belakang inner magic tu ada getah dan sis sekalian boleh gunting je getah tu supaya besar dan boleh bentuk jadi lagi tajam. Tak ada laa melekat dekat dahi.. Sesuai untuk yang pakai spek jugak (:

KLIK GAMBAR UNTUK BAGI BESAR PUNYA
Kasi Like Sikit Dekat Page Jualan Daya ni :inlove:
                                               

Atas ni senarai warna yang ada. Korang boleh pilih.. Kalau korang nak tanya apa-apa silalah ke page >> SOFEA SCARF .. Tapi kalau korang dah pasti nak beli tak ada ragu-ragu lagi hehehe boleh laa submit order ke 012-6529717 (sms ye) :n: *ni no bos jangan panggil Daya pulak tau hehe

P/s  Daya ada closed group facebook korang boleh request dekat >> SINI .. Tujuannya kalau ada sale inner magic ni ahli group je tau.. Rahsia kita-kita je hahah. Terhad untuk 5000 orang je so cepat request !

Cara submit order blogger-emoticon.blogspot.com

Nama: Hidayah Ya Ya
Alamat : No 26, Jalan Melor 31, Taman Melor Ampang 68000 Selangor
Warna Pilihan: Peach -1 , Mint Green-3 , Black-4
Daya tunggu order dari korang :67:
Please love Sofea Scarf and please love me hahaha!

2 comments:

nayfatimah rasyid said...

wah boleh joint bisnez nie ..
salam kenal and follow you ;)

Daya The Sixth ! said...

@nayfatimah rasyid Hehe salam kenal jugak sahabat :)