31 August 2014

Final Exam !

Assalamualaikum :)


Rasa macam baru je Daya rasa excited nak masuk Uitm.. Tup tup dah nak final exam dah kau hahahah debar ni debar..

Sekejap sangat.. Daya rasa memang Daya banyak main laa pun.. Belum lagi dengan kisah bercinta heheh.. Jadual pun Daya dah tengok tadi.. Takdelaa pack sangat.. Ada banyak masa nak study..

Untuk korang yang belum check, boleh laa check dekat Student Portal .. Tak payah masuk student login pun..

Korang boleh terus tekan Examination dekat atas tu..


Lepas tu korang pilih laa korang Group A ke Group B..
Pilih course and then tadaaaaa keluar laa jadual yang berlambak-lambak..
Heh seram pulak..

Assignment dah laa tak settle lagi.. Dengan speaking testnya..
Quiz lagi..Test jangan lupa.. Weee tercabut otak den..

Sabar eh blog.. Lepas je final exam kita akan date selalu.. Aku akan tukar colour kau semua hehehe.. Sabarlah menanti ye blogku tercinta..

Mohon jasa baik.. Doakan Daya ye kawan-kawan semua.. Daya akan dapat pointer tinggi InsyaAllah.. go go chayokkkkk !

2 comments:

Tashira Sha said...

haha goodluck ! kite pun masih belum serious walaupun exam dah nak dekat -.-

Daya The Sixth ! said...

@Tashira Sha Heheh same laa kite.. Sepp sepp :P