16 October 2014

Okay Tak Cerita "Its Okay Its Love"?

Assalamualaikum ! :)


Maka dengan ini berakhirlah sem satu.. Yeayyy cuti semester!
Inilah masa yang sangat baik untuk aku tengok cerita korea.. Pedih wooo tinggalkan habit
tengok cerita korea.. Setiap hari murung hahaha..

Its Okay Its Love.. cerita ni aku tau sebab Kwang Soo.. Well peminat Running Man laa katakan..So ada sekali tu ada news dia berlakon cerita baru.. Waktu tu tak masuk u lagi.. Ingat sempat laa tengok..
Sekali tak jugak blogger-emoticon.blogspot.com

Lagi waa sedih bila waa tau Jo In-sung yang berlakon.. Cisss bedebah hahah.. Handsome tu.. Tertarik dengan dia sejak The Winter That Wind Blows.. Huhuhu

Sedih kali ketiga bila Gong Hyo-Jin pulak heroin dia uwahhhh... Heroin cerita Master Sun.. Wee dorang saja ni.. Macam tau-tau aku nak masuk u..

So Daya nak mintak pendapat ni.. Sesiapa yang dah tengok cerita ni? Best tak? Berbaloi tak Daya tengok? Sesiapa help me! :rusrs:

Sementara tunggu korang balas.. Entah bila laa tu.. Entah-entah tak ada pun hahaha.. Baik Daya tengok The Walking Dead dulu ye.. Chawww haha :81:


4 comments:

eyqa yushaiza said...

yus tengok sebab ada kyungsoo.. and kwangsoo ofcourse. haha :D

baru tengok sikit. so far setakat yang first ni oklah. cerita dia lain dari yang lain gitu.

Daya The Sixth ! said...

@eyqa yushaiza betul ni? okey okey daya nanti tengok hahah

Anisyamir Leejo said...

cerita ni mmg tip top ! serius taktipu. best sgt2 kalau bg pendapat anis laa ^^
Tpi, mmg best pun, kwang soo plak tu ada. dah laa lawak XD

(http://anies-msletoes.blogspot.com/)

Daya The Sixth ! said...

@Anisyamir Leejo Sekarang barulah semangat nak tengok cerita ni hahahaa! Thank you anis >.<