5 October 2014

The Walking Dead Season 5 Serang !

Assalamualaikum :)


Aku je ke excited? Ke kau sekali? Kalau tak pun meh tumpang sekaki muahehehe..

Tu dia.. Cerita favourite waa dah kembali lagi.. Dah berapa tahun aku tengok cerita ni..
Cerita ni start tahun 2010.. Daya miss dua episode waktu tu and now dah
4 tahun laa Daya setia dengan cerita ni.. Wuuuuuu waa couple pun tak sampai 4 tahun tau..
Tolong laa bangga hahah..

So TWD kali ni Daya rasa setiap hari Isnin maybe.. Rasa dorang ni kurang ajar laa sebab siarkan TWD waktu waa masih dekat Jengka.. Dengan tak ada astronya dekat sana.. Tengok yang rekod jelaa jawabnya huhuhu sedih kau.. Selama ni waa tengok live.. Huhuhu


So here we go.. Start 13/10 dimana waa tengah final exam huhu.. Pukul 9 malam..

Tak sabar sangat nak tau macam mana Rick jumpa dengan Judith balik.. Macam mana dorang terselamat daripada orang-orang dekat Terminus tu.. And Daya ada baca dalam season 5 ni kita akan tau punca virus zombie tu jadi..Yehaaa 4 tahun aku tunggu nak tau benda alah tu hahaha..

Yang penting waa taknak tengok hero kesayangan waa Daryl dengan Gleen mati.. Dorang mati memang punah laa hati.. Dorang paling cool kott.. Rick waktu zaman season 1 dengan 2 smart lagi laa.. Ni dah serabai hahah.. Tapi aku minat gak hehehe..

So pesanan ringkas bergembiralah sebelum anda masuk u dan tak boleh tengok cerita favourite anda macam saya.. 

Nah desert.. Trailer TWD hehehe.. Daya suka tengok ulang-ulang.. Tak sabar..


No comments: