29 December 2014

Nak Online Shopping Dekat Mana Ni ?!!

Assalamualaikum :)


This is really happening !! Tidakku sangka..

Sampai satu ketika kalian jugak akan merasai apa yang Daya rasai.. Hahaha bebajet menyeramkan sangat laa pulak kan..

Dulu Daya sebenarnya bukan kaki shopping.. Sekarang sampai dah pening nak shopping dekat mana.. Haa kau.. Dengar macam aku dah shopping setiap mall setiap online shopping dekat dunia ni kan.. Dompet pun berhabuk.Cisss

Yang peningnya nak cari tempat yang murah je hahaha.. Siapa nak beli dekat tempat yang mahal. Hehe..

Jadi bantulah Daya.. Dekat mana korang selalu online shopping?

Siapa jawab tesco aku sepak kang hahaha..

Erm Daya nak cari beg, dompet macam tu.. Tak kesah laa website or instagram ke apa ke.. Tolong Daya boleh? Bagitau mana korang online shopping eh?

Sangat sangat dihargai.. Sebab Daya nak belikan hadiah untuk yang tersayang sebenarnya haaa.. Sweetkan aku? Muahahaha.

7 comments:

Iola said...

Zefik ada sale hee.. saya dh bli 2 psg dress ngn dua shawl muahahaha

Iola said...

Zefik ada sale hee.. saya dh bli 2 psg dress ngn dua shawl muahahaha

Daya The Sixth ! said...

@Iola Ye eh? Murah kan hehe.. Oraait nanti Daya sergah wuuuu

Nabila Syifa said...

x dapat nak jawab.tak rajin sangat nak menyopping online.huhu~~

Daya The Sixth ! said...

@Nabila Syifa Uwahh acane ni >.<

Suhaily Latif said...

sophie paris ada.. boleh tgk katalog online http://www.sophieparis.com.my/catalogue/latest-issues.html dan boleh order dari GC.. ^_^
boleh diposkan. untuk keterangan lebih lanjut boleh PM/w'app GC 0167036703

aziz hazard said...

Salam.

Nak tumpang promote blog, boleh ? Bagi anda yang berminat dengan barangan elektronik & gajet2/aksesori telefon, boleh singgah ke blog saye http://lelonggadget.blogspot.com