21 March 2014

Setelah 3 Bulan *SPM Result

Assalamualaikum :')

*Izzah Qasrina Fauzana Aku Adik aku*

Alhamdulillah syukur. Selama 3 bulan menunggu akhirnya result yang Daya nanti-nantikan boleh telah keluar. Sebenarnya semalam tapi saja nak update blog lambat-lambat haha! Malu laa kawe. Kawe ni tak ada laa pandai bebenor. Pandai cenonet je kott :face10:

Sepatutnya Daya amik result sekor-sekor semalam tapi ibu dengan baik hati amik cuti. Sebenarnya Daya taknak ibu ikut. Sebabnya yelaa kan takut ibu kecewa bantai nangis pula nanti Daya ikut sekali. Pedih kalau tengok tangisan ibu ni.But in the end Daya bersyukur sangat ibu ada dekat situ :face21: Boleh peluk-peluk hehehe

Belum keputusan didedahkan ada pesanan laa sikit kepada calon-calon SPM tahun ni. No worries laa soalan tak sesusah trial dan banyak gred yang turun giler. Daya pun tak sangka dengan result Daya sendiri. Sebab untuk trial Daya tak ada A langsung. Fuhh jujur giler haha!

Ok semua terimalah result Daya semua huruf pun ada.. *Drum sikit* *Clap sikit* *Fuyoo sikit*

blogger-emoticon.blogspot.com
blogger-emoticon.blogspot.com
blogger-emoticon.blogspot.com
blogger-emoticon.blogspot.com
blogger-emoticon.blogspot.com
blogger-emoticon.blogspot.com
blogger-emoticon.blogspot.com


Subjek sains hampeh muahahaha. Tiba-tiba add math B bahahaha
Kbye.