4 April 2014

Shawl RM10 !

Assalamualaikum ! :)

Okey sekarang blog aku ni dah jadi macam blog jualan laa pulak eh cisss hahaha! Daya buat entry ni sebab ramai bagi feedback yang baik dekat entry >> Handsock RM4 .. Walaupun memang bukan kedai Daya tapi apa salahnya kongsi-kongsi kan heheh.

Sebelum apa-apa pun Daya nak mintak maaflah sebab dah lama tak update.. Busy kott fikir masa depan puihh haha! Fikir bidang apa nak ambik laa fikir duit fikir kahwin EHHHHH? Baik hentikan sebelum lebih mengarut kelaut.

Muka aku nampak sangat ke kena paksa jadi flowergirl ermmm

Shawl yang Daya pakai dalam gambar atas tu laa salah satu shawl RM10 yang Daya beli.. Sabar kejap lagi Daya bagi insta dia.. Bagi Daya puji dia dulu heheh.. Lebih kepada puji shawl sebenarnya.. Shawl tu supah dupah dope besar dia.. Waktu mula-mula shawl ni sampai rumah mula laa gelabah sebab besar gila tapi tu laa kelebihannya kan? Dapat tutup aurat dengan baik. Hehehe

Haaa nah ambik instagram dia



Sis ni memang jual semua shawl RM10 okey. Sangat murah dan Daya terpaksa menahan nafsu sebab tak ada duit cehhh. Real life budak lepas SPM huhuhu.. So selamat maju jaya laa kepada anda-anda yang berduit untuk shopping dengan akak Elanor ni okey..

Happy shopping ladies and gentleman maybe? :p