10 May 2014

Kenduri Pagi Sampai Ke Malam!

Assalamualaikum !

Tengok tajuk pun tau yang ni entry sewaktu Daya tengah penat.. Haruslah penat kalau kenduri dari pagi sampai ke malam ye dok? Lagi-lagi kenduri sanak saudara ni.. Bila Daya ajak balik, kena siku dengan ibu (aku tau ramai yang ada pengalaman)

Kenduri yang Daya maksud kan bukannya kenduri kahwin tau.. Haa jangan salah anggap.. Ni kenduri aqiqah campur birthday party campur tahlil. Haa total dia 3 okey.. So setiap acara kenduri ni tetamu dia lain-lain haha! Boleh aku cuci mata muahaha

Tema untuk birthday party untuk sepupu Daya yang 4 tahun tu tak lain tak bukan.. FROZEN..


Ini kek ok. Tak profesional gila aku tangkap gambar kan? :face6:


  Ni gift untuk tetamu.. Comel gila right?



Tempat untuk letak baby. Serious lawa gila :face9: sampai Daya dengan adik sanggup tangkap gambar dekat situ walaupun ramai orang pandang haha.. Yang kiri tu lah yang kena dicukur rambutnya.. Hehe pandai selfie kott haha!

Lepas tu waktu kenduri tu Daya terdengarlah sepupu-sepupu Daya yang kecik dalam 10 - 12 tahun dalam 3 orang cakap bisik-bisik yang Daya ni sombong.. Alahai adikku sayang, muka aku ni memang garang nak mampuih kalau tak senyum. Tapi kalau senyum manis kott hahaha!

Daya pun bergurau laa dengan dorang.. Baru budak-budak tu berani kacau aku haha.. Selama ni Daya ingat dorang yang sombong sebab tak nak main dengan Daya rupanya muka Daya menakutkan hahaha.. Kini aku tahu kenapa ramai orang tak tegur aku.

So macam tulaa kendurinya berakhir. Penat ye.. Dari 8 pagi sampai maghrib.. Non-stop kerja jugak.. So letih meh. Daya nak rehat okey? Ngeh ngeh bye :face15:

P/S :: Alhamdulillah Daya dapat tawaran daripada Uitm.. Diploma Sains Komputer.. Dekat mana esok baru tau. So baca esok punya entry laa ye hihi