13 May 2014

Tahniah! Anda Berjaya Ke.....

Assalamualaikum!

'sekali lagi tak ada kaitan langsung dengan entry :face4:'

Tak sampai setahun Daya aktif berblogging balik, Daya dah kena tinggalkan balik blog ni.. Dulu sebab SPM, sekarang sebab nak masuk U pulak.. Entah berapa lama pulak laa Daya tak update kan? huhu

Syukur Alhamdulillah, Daya dapat tawaran yang baik walaupun bukan ke situ kehendak Daya.. Perancangan Allah lagi baik kan ? hee ... DANNN Daya dapat tempat yang jauh dari family huhuhu (tak ada laa jauh sangat tapi jauh laa jugak) .. Lepas Daya pecah tengkorak otak memikirkan tentang masalah dalam entry INI , akhirnya Allah bagi tempat yang baik.. Alhamdulillah :17:


Alhamdullilah dapat course pun yang first-first pilih.. Tapi tulaa ke Pahang laa kita.. Haha teruja sebenarnya sebab Daya ni tak ada kampung.. Nenek dengan datuk den moden.. Bila dapat dekat Jengka ni teruja laa sikit sebab suasana dekat sana macam kampung.. Tak ada astro tak ada internet.. Fuhh kehidupan yang Daya nak sangat haha!

Yelaa kalau ada astro ada internet semua tu rasa macam tak ada life pun ada.. Setuju tak? Hehehe :face26:
So Daya dapat dekat UITM Raub cuma U tu belum siap so Daya ke UITM Jengka laa dulu.. Tahun depan baru pindah Raub..

Barang pun dah 85% siap beli.. Nak dekat RM2000 kau :face6:.. So Daya bagitau ibu, "Ibu, kalau ida malas belajar suruh ida bayar balik RM2000 tu confirm terus rajin" Hahaha banyak tu haih.. Daya pergi daftar 1 JUN.. Doakan Daya okey :)

Ada sesiapa ke yang sama dengan Daya? Hihi kalau ada bagitau laaa okey!