29 July 2014

Selamat Hari Raya Awak!

Assalamualaikum


Selamat hari raya! Hari untuk kita bersuka ria! walaupun assignment ada kita lupakan saja! :pain:

Jujur laa tahun ni memang Daya tak feeling raya tau.. SPM dulu pun waktu raya jugak kalau tak silap.. Relax je tak baca buku.. Ni dah masuk u ada rasa tanggungjawab sikit hahahaha podahhh.. Setiap masa waa fikir assignment waa. Adehh

Tetapi selepas Daya mercun dengan jayanya, fikiran tentang assignment telah hancur pupus muahahah.. Langsung tak fikir dah.. Lagi-lagi lepas jumpa sedara mara perghh bertambah tambah mood nak raya tu.. Letih memang letih.. Biasa laa tu kan.. Kalau raya tak letih ajaib namanya..

Haa lepas ni korang dah tau laa apa Daya nak buat kan ? Gambar laa ape lagi hahahah.. Jum laa tengok.. Malas nak taip banyak-banyak ni.. Kalau tak cantik boleh muntah terus.. Dah tak puasa laa katakan 

Raya Pertama

Cakkk! Haa gambar yang ni layak muntah.. Riben tu bajet-bajet je.. Pakai untuk tangkap gambar je hahaha


Ayah dah taktau nak buat pose apa agaknya..Bersangka baik hahahah

Lovely ibu :n:




Raya Kedua

"kita kena duduk dekat dengan tingkap baru muka berseri seri" kata aku kepada dia

ayat yang sama jugak kepada dia




Tu jelaa gambar setakat ni.. Raya ketiga macam tak ada rumah dah je nak pergi hahaha.. Assignment laa kita huaaaaa :face59:

Aku sesungguhnya puas hati dengan makanan di hari raya.. So aku makan sepuasnya sebelum balik ke Jengka.. Serious talk laa.. Aku tak kenyang langsung harini dan semalam.. Lapar memanjang.. Nampak tak syaitan dah menunjukkan kepulangannya.. Ok bye nak makan lagi hahaha blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com

P/S :: Selamat hari raya awak.. Hope tahun depan kita raya bersama lagi.. Hahaha poyo tak poyo