23 October 2015

The Walking Dead Season 6 Menguasai

Assalamualaikum


Bedo bedo bedo!

Actually dah lama season 6 ni kembali menyerang skrin tv rumah aku.. Tapi malang aku baru ada kesempatan nak post pasal.. Lama sangat tu tak laa. Sekarang baru ada dua episode.

Korang taktau betapa terseksanya aku duduk kolej amik final exam.. Terbayang bayang aku cerita ni hahahah.. Memandangkan sekarang aku tengah cuti sem.. Seronok laa aku bedal..

Season kali ni seronok bagi aku.. Sebab first episode dah gempak dengan lawan lawannya.. tak bagi hati aku rehat langsung. Debor selalu hahaha

Kali ni ada banyak jugak character baru yang dia tambah.. And Rick macam dah hilang kawalan.. Semua benda nak ikut cakap dia. MMM korang mesti tak faham aku cakap apa uwahh..

SESAPA YANG MINAT CERITA NI PLEASE TELL ME
I NEED FRIEND!

Cerita ni dah ada 6 season.. Kepada sesiapa yang tak tau.. Cerita ni pasal zombie.. Dongeng tapi aku rasa kalau jadi kat kita,, Macam cerita ni laa kita jadi. Aku suka cerita ni sebab dia tunjuk macam real situation tau.. Korang boleh kejar kalau nak hehehe (banyak tu)

Season ni yang jahatnya aku rasa ada satu group nama Wolves .. Dorang ni bunuh orang siap potong potong semua anggota..Tak faham aku.


Ni haa ketua dia.. W dekat kepala tu untuk Wolf laa kan

Korang boleh tengok

Hari: Isnin
Masa: 9pm -10pm (tak sure ni hahah)
Channel : 724 (kalau tak silap laa)

Banyak benda tak sure sebab aku tengok yang rekod punya haritu muahahah