5 November 2015

Bubblegum [KOREAN DRAMA]

Assalamualaikum


Cuti sem ni tak lengkap kalau tak drama hunting hihi. Nak food hunting duit pun dompet dah berlalat so hanya mampu mereput tengok drama

Drama ni aku recommand pun sebab ada Lee Dong Wook  Aku dah lama sebenarnya tak tengok drama. Mana ada masa wehh uwahhh. So yang masih bersekolah teruskan tengok drama korea tu eh. Tengok sampai berbuih.

Ni pulak orang orang yang berlakon dalam drama ni


Sinopsis
Cerita ni pasal orang yang kerja dekat hospital dengan station radio. Park Ri-Hwan (Lee Dong Wook) dengan Kim Haeng- Ah (Jung Ryeo Won) ni membesar sama-sama dari kecik sebab mak bapak Haeng-Ah tu dah mati. Tu jelaa yang aku tahu sebab baru episode 4 hahahah

Comel gila drama ni. Sebab dorang membesar sesama so dorang selalu gaduh lepas tu take care sesama sendiri

Make sure korang tengok tau. Aku cadang je hihihi