13 February 2016

Boy Band Kegemaran Selamanya

Assalamualaikum!

Warning: Jangan risau aku takde nak cerita pasal One Direction

Aku bukan laa tak suka kumpulan 1D tu..Lagu dia okey je.. And aku bukan jenis minat lagu sebab ahli kumpulan tu.

Just lagu 1D memang tak tahan lama dalam fon la hahah tak pasti kenapa. Either lagu dorang jenis lembut or aku cepat bosan

Aku jenis dengar lagu yang ade rancak+lirik ada makna. Haa tu pilihan aku laa

1. Starset



Aku kenal sejak tahun lepas kot. Tak ada yang handsome pun. Pelik ada laa.

*P/S : untuk dengar lagu tekan je play button dekat kotak hitam

 It Has Begun

It has begun lagu favourite aku.. Hee memang best. Tak rock sangat tapi rancak. Ada satu lagi lagu which is My Demon.

 My Demon



Lagu-lagu lain korang dengar laa sendiri dekat youtube.. Ada banyak lagi.. Aku kasi dengar dua lagu je hahaha

2. Fear And Loathing in Las Vegas



First sekali aku sendiri tak sure yang ni nama band or nama album.. Serious taktau.. Siapa yang tau tu bagitau aku okey :)

Siapa pernah tengok Parasyte The Maxim? Haaa ni opening lagu dia wee. Ni band jepun tau. And lagu dekat bawah ni dia nyanyi omputih sebenarnya tapi hapak pun aku tak faham hahah

Enjoy je laa music nya ye dok

 Let Me Hear
 Rave-up Tonight


3.One Ok Rock

Ni lagi satu band Jepun yang aku suka. Band yang ni omputih dia clear sikit so senang laa nak faham apa dia nyanyi tu.


Lagu yang band ni macam ada maksud sikit lirik dia.. Tu yang aku suka tu. Cuba dengar lagu yang bawah ni

 Mighty Long Fall

 Deeper Deeper


4. Fall Out Boy

Kumpulan ni aku rasa ramai pun pernah dengar kan.. Ni pun antara favourite :)


 Immortal


Yang dah tengok Big Hero 6 tu tau laa lagu ni ..Aku buat alarm lagu ni hahaha

 Centuries


Ni jelaa setakat ni.. Harap sudi laa dengar sikit playlist daripada phone aku. Sesapa yang ada cadangan lagu yang best- best tu.. Silakan komen ye hee~

1 comment:

Sara Yasmine said...

Nice post. Sedap juga lagu btw :)