13 April 2016

Superhero Movie Yang Akan Menyerang Panggung

Assalamualaikum

Haa gambar ni takde kena mengena dengan entry cuma nak jelaskan 
yang aku akan cakap pasal upcoming movie 2016 jelaa kan.. Kang kalau tak dihentikan sampai
2020 aku cerita hahaha


Aku jugak akan cakap pasal movie yang aku minat je hahaha.. And genre yang aku minat adalah superhero dengan action. 

Aku ada gelaran sebenarnya by cousin aku.. Dia panggil aku penjilat Marvel.. whuttttt? Dia pikir politik ke ape hahaha maksudnya aku deeply in love with Marvel laa.. Sampai angan-angan aku nak praktikal dekat situ hahaha.. FINE sesuai laa nickname tu.

Haritu Deadpool dah keluar. Gila puas dapat tengok hahaha. Best laa citenya..Aku nak buat entry synopsis tapi cam dah lambat je aku nak buat kan

1.Civil War


Aku #TeamCap!!!! Tak peduli apa orang kata hahaha. Aku akan pergi panggung pakai baju Captain aku tak kira. Yang penting baju Spiderman buruk eee geram sikit

Dorang berdua disagree pasal penglibatan government kott. Entah aku tak faham sangat.And kemungkinan Captain akan mati tu tinggi..sama macam komik laa kan

2.Suicide Squad


Disebabkan aku nak mansuhkan nickname penjilat Marvel..Aku dengan ini akan cuba laa tengok DC.Aku cuba okey..bukan tak cuba hahah.. Aku taktau pape pasal movie ni so jom move on

3.X-Men: Apocalypse


Wehhh okey yang ni aku excited gila. Dengan dorang dah tukar history tu.. Eee taktau laa.. Tengok trailer pun dah gempak ye dok.

Kali ni dorang akan lawan natang biru tu laa..Apocalypse yeahhh

4.Doctor Strange


Kalau betul Captain mati, orang yang akan selamat kan Captain kemungkinan adalah orang ni.. Doctor Strange.. Bukan doctor pelik.. Dah memang nama dia hahaha
Maybe dia akan mintak tolong Captain on something baru keluarkan Captain dari kematian.. Maybe, i dont know

Ni jelaa kot yang aku excited hahahah. Yang lain aku dah ketepikan.

Jumpa lagi.. See yaaa~~~


3 comments:

Nur Najah said...

sama la. Saya pun minat jgk movie2 action. hehe

Yuk Baiq said...

sume movie nie sy minat..n tngah tunggu utk kluar kat pawagam..huhu..
klau sudi boleh lar lawat n follow blog sy...
http://perniagaan-yuk.blogspot.my/

yuk said...

wow....saya pun x sabar nak tngok movie nie...mmng minat gler ngan marvel movie nie...huhuhu....