15 May 2016

Cara Download Video Guna Phone Je

Assalamualaikum!


Ni lah antara advantage ada kawan laki or boyfriend..Kau akan dapat tau benda - benda macam ni. Jangan asyik habiskan duit dia je pergi shopping. Tanya benda macam ni hekhek 

Application ni menyelamatkan kan korang laa kalau korang balik kampung nanti takde wifi kan. So korang boleh sesiap download dari rumah guna Tube Mate ni

Apa yang korang perlu tau pasal application ni:

 Boleh download video dengan cepat dari Youtube, DailyMotion, Facebook dan banyak lagi


Korang boleh senang - senang je taip tajuk video yang korang nak download.
Tekan button hijau dekat atas tu andddd TADAAAA video korang
tengah didownload. Simple

 Video yang di download akan terus masuk dalam gallery korang

 Application ni tak ada dalam Play Store tapi korang boleh download sendiri dekat google

 Or korang boleh je COMMENT email korang dekat bawah so aku boleh bagi .apk dia je. Tak payah korang pepenat download 


P/S: Terima kasih laa dekat aku sebab menyelamatkan korang dari kebosanan muahaha