23 May 2016

Cara Nak Download Movie Dengan Torrent (Part 2)

Assalamualaikum

Hai gais. Ok aku pernah buat dulu cara nak download.. But some friend kata dah tak leh pakai sangat cara aku ajar dulu but kalau korang nak tengok korang boleh pergi ke --> SINI

Tu zaman aku bahasa kan diri aku Daya lagi hahaa .. And dalam part 1 ada jugak aku ajar macam mana nak download software ni.. So aku takkan ajar lagi sekali ok mate?

Kalau dulu aku ajar search dari google.. Contohnya X-Men: Last Stand the pirate bay. Sekarang aku bagi cara paling simple.

Korang boleh pergi terus ke website website torrent.. Taip je movie ape korang nak..Aku akan senaraikan dekat bawah ni semua yang aku tau.

 


Ni cara-cara korang nak download laa..
No 1: tajuk movie, No 2: tekan button magnet tu.. selebihnya sama macam dalam part 1 punya tutorial



Mana-mana link pun korang pergi, step dia sama je cari tajuk movie yang korang nak tu lepas tu cari button magnet.. simple 

Happy torrent-ing! Hahaha