27 November 2016

DC Crossover!

Assalamualaikum
Please jawab.. Aku dah lama gila tak bagi salam dekat blog ni.

Weh crossover tu apa benda dohhhh??


'Heroes Vs Alien'

Haa dekat atas ni la contoh crossover kengkawan ku sekalian.. Which means heroes from different kind of tv series will be in each other series.. Got it? Kalau tak faham baca balik aku tulis apa.. Aku rasa dah cukup faham dah ayat aku tu hahahaha

Yes of course I'm excited! Korang pun akan excited kalau korang follow the series.. which is

 The Flash
 Arrow
 DC's Legend Of Tomorrow
 Supergirl

Kalau korang ada tengok salah satu korang terus kan laa baca entry ni. Kalau tak tengok baca laa jugak. Penat aku taip ni hahaha.. Ingat senang aku nak bangun dari katil pastu menaip?

So crossover ni start dengan 

 Supergirl                                - Isnin , デコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ lookデコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ lookデコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ lookデコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ look
 The Flash                               - Selasa , デコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ lookデコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ look/デコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ lookデコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ look
 Arrow                                     - Rabu, デコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ lookデコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ look/デコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ lookデコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ look
 DC's Legend Of Tomorrow    -Khamis, デコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ look/デコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ lookデコメ of emoticons (^ ◇ ^) ┛ look

So jom la sama sama excited dengan aku.. Tak ada kawan doh yang sama minat.. Please komen kalau korang pun minat ok.. 

Jangan lupa tengok tau.. Tak ada dekat tv,, Korang kena download hahaha.. Kan aku ada ajar download so jangan lupa eh eh eh eh eh